Dany elden kaçtı!
Gaziantepspor, Galatasaray'ın da talip olduğu Dany'in sözleşmesini uzattı.
Webaslan.com
Lucas Neill ile yollarını ayıran ve Servet Çetin - Gökhan Zan'dan oluşan savunma kurgusunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Danny'nin transferi için Gaziantepspor ile görüşmelere başlamıştı.
Fatih Terim'in transfer listesinde olan Danny için Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile görüşen Ali Dürüst, Danny için 2.7 milyon avroluk bir bonservis bedeli ödeyebileceklerini dile getirmişti. Kızıl'ın teklifi geri çevirmesinin ardından teklifi biraz daha yükselten Ali Dürüst, yaşanan gelişmelerin ardından beklemeye geçmişti.
Kamerunlu savunma oyuncusu Danny'in transferini sonlandırmak için Gaziantepspor'dan haber bekleyen Galatasaray'a haber geldi ancak bu haber beklenen haber olmadı. Gaziantepspor, Kamerunlu Dany Nounkeu'nin sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Gaziantepspor, Dany'in yanı sıra Karcemarskas ile 2 yıl, Ivan de Souza ile de 3 yıllık sözleşme yeniledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!





























