''Daha güçlüyüz''

Hakan Şükür, Tolga Seyhan'ın da oldukça kaliteli bir futbolcu olduğunu söyleyerek "Milli Takımda da birlikte oynadığımız çok önemli bir savunma oyuncusu. İnşallah onun da bize faydası çok olacaktır. Artık forvette olduğu gibi defansta da aynı rekabet yaşanacaktır" ifadesini kullandı.
Şükür, hazırlık kampında antrenmanlarda yaşananlara değinerek, "Futbolcu psikolojisi böyle kamplarda çok farklı olur. Uzun süreli, sinirleri geren kamplarda bu tip şeyler yaşanabilir. Saha içinde yaşanan tartışmaların sadece orada kaldığını çok iyi biliyoruz. Bu tip olaylar aile içinde hep olacak" ifadelerini kullandı.
Necati: ''18'den daha fazla gol atmam gerektiğine''
Hakan Şükür'ün ardından söz alan Necati Ateş ise Okan Buruk'un transferi hakkında, "Bize göre yeni bir transfer değil. Okan Ağabey uzun yıllar Galatasaray forması giymiş bir futbolcu" diye konuştu.
Ateş, gelecek her oyuncuya takımın ihtiyacı olduğunu söyleyerek, rekabetin başarıyı getireceğini belirtti. Önümüzdeki 1.5 yıl içinde toplam gol sayısını 100'e çıkarmayı amaçladığını söyleyen Necati, "Benim her maçta gol atmam diye bir şey sözkonusu olamaz. Tabii ki atmayı ben de isterim ama bu bir takım oyunu. 11 kişi takım olarak oynadığımız zaman başarılı oluyoruz. Bu takım kişilere bağlı değil. Ben durduğum zaman başkası oyuna girip gol atıyor. Seneye 18'den daha fazla gol atmam gerektiğine inanıyorum. Geçtiğimiz yıl hem maddi hem de manevi bir çok sorunlar yaşadık ama karakterli bir takım olarak hepsinin üstesinden gelmeyi başardık. Fenerbahçe 100. yılında tabii ki şampiyon olmak isteyecektir. Ama bu yılda geçtiğimiz yılda olduğu gibi şampiyon olabilmek için tüm gücümüzle çalışacağız" sözleriyle konuşmasını tamamladı.
Song: ''Rekabet insanı hırslandırır''
Basın toplantısında konuşan Kamerunlu savunma oyuncusu Rigobert Song ise, kampta çok iyi bir hava yakaladıklarını ve ilk günden beri çok iyi çalıştıklarını söyledi. Song ayrıca "Önümüzde Süper Kupa, lig başlangıcı ve Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçlarından oluşan üç önemli hedef var. Daha yolun başındayız" dedi.
Rigobert Song transferler hakkında ise, "Tolga'yı tanıdığımı söyleyemem. Yeni yeni tanımaya başlıyorum. Herşeyden önce rekabet insanı hırslandırır ve çalışma azmi verir. Tolga'da mutlaka bu takıma birşeyler vermek için gelmiştir. Göreceksiniz ki aynı mevkiide bir çok oyuncunun olması takım içinde olumlu bir ortam yaratacaktır. Futbolun gerçeği saha üzerinde yaşanacaktır. Çalışacağız ve iyi olan formayı giyecek" şeklinde konuştu.
Ön libero mevkisinin de doldurulması gerektiğini söyleyen Rigobert Song, "Bu bölgenin doldurulması, gerçekten bizim yükümüzü de azaltır. Arka tarafta işimizi daha dengeli yapmamızı sağlar. Ama burada bir oyuncu olarak sözümü kesmem gerekir. Yöneticilerimiz ve hocamız eksikliklerin farkındadırlar" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid, Gonzalo Garcia'nın sözleşmesini uzattı

Real Madrid'in yeni dokuz numarası: Endrick!

Donnarumma transferinde Galatasaray'a üç dev rakip!

Raspadori, Atletico Madrid'e transfer oluyor!

Ajax tarihinde ilk Japon: Itakura!

Nzonzi, 10 sene sonra Stoke City'ye geri döndü!

Malick Thiaw, Newcastle ile anlaştı

Emre Can'dan Kenan Yıldız'a övgü!

Liverpool'un önceliği Isak, yedek planı Barcola

Milan, Hojlund'u bekliyor!
