"Çürümek istemiyoruz"
İki genç file bekçisinin forma giyememekten yana çok dertli oldukları ve Teknik Direktör Erik Gerets’e “Kaleciler görev alarak kendilerini geliştirir.
Hep kulübede bekleyerek çürümek istemiyoruz” diye serzenişte bulundukları öğrenildi. Trabzonspor’un talip olduğu Aykut ve Vestel Manisa’nın renklerine katmak için girişimde bulunduğu Fevzi’nin takımdan ayrılmak istemeleri ise yönetimi telaşlandırıldı.
Antalya kampında iki kalecinin sözleşmelerindeki opsiyonu bir yıl uzatan Sarı-Kırmızılı idarecilerin, buna rağmen yeni sezonda bu oyuncularını kaptırmaktan korktuğu ve çözüm arayışına giriştiği belirtildi. Bu krizi geçici çözümlerle ötelemeyi amaçlayan Teknik Direktör Erik Gerets’in ise Kayseri Erciyespor’la oynanacak olan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Mondragon’u yedek soyunduracağı ve yerine Aykut’a görev vereceği ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sergej Jakirovic, Premier League'de ayın teknik direktörü seçildi!

Bayern Münih, Bodo/Glimt'i 5 golle geçti

Manchester United, Sabah'ı 4 golle geçti

Gasperini'den Fenerbahçe için açıklama

Barcelona'da tarihi başlangıç: Raphinha

Lamine Yamal için iddialı Ballon d'Or mesajı!

Kylian Mbappe: "Ballon d'Or'dan daha önemli"

Mykhaylo Mudryk'ten kötü haber!

Giovanni van Bronckhorst: "Yamal'a tapıyorlar"

Real Madrid'den Arda Güler kararı!
























