Cim Bom'un rakibi kim olacak?
*Karşılaşmanın 60. dakikasında çıktığı kafa topu sonrası yere kontrolsüz düşen Ömer’in sağ ayak bileği döndü. Savunma oyuncusu saha içinde yapılan tedaviye rağmen maça devam edemedi. Ömer sahayı sedyeyle terketmek zorunda kalırken, Gabriel Tamas oyuna dahil oldu.
*İlk yarıda futbolcularının hakeme sık sık itiraz etmesi üzerine teknik direktör Fatih Terim, saha kenarına kadar gelerek öğrencilerini uyardı. Aslan’ın hocası Volkan ve Sabri’yi taç çizgisi kenarına çağırarak, daha sakin olmalarını istedi.
*Kaiserslautern maçında olduğu gibi Spartak Moskova karşılaşmasında da taraftarlar Galatasaray’ı yalnız bırakmadı. Sarı - Kırmızılı tribünler, 6. dakikada sahayı konfeti yağmuruna tutup, meşale yaktı. Sahaya çöken sis nedeniyle oyun yaklaşık bir dakika durdu.
*Sarı-Kırmızılı ekip, Spartak Moskova karşısında Kaiserslautern maçının 11’inden tek farklı isimle mücadele etti. Cim Bom’da sadece Tamas’ın yerine Suat Usta sahaya çıktı. Diğer 10 futbolcu ise Kaiserslautern karşısında da şans bulmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, Genoa'yı devirdi! İki haftalık hasret sona erdi

Galatasaray öncesi Lille'e Brest çelmesi

Lamine Yamal'a kafa atıldı; kavga çıktı!

Barcelona'dan tarihi rekor: Bu takım gerçek mi?

Bayern Münih, Leipzig'e gol oldu yağdı!

Villarreal, Elche karşısında takıldı!

Borussia Dortmund, Berlin deplasmanında takıldı!

Inter, Bologna'yı attığı gole pişman etti!

PSG son 13 dakikada geri döndü!

Manchester City doludizgin! 7'de 7 yaptılar























