Cim Bom'da en istikrarlı Hakan Şükür
Galatasaray'da Hakan'ı, 15 maçta oynayıp toplam 1332 dakika forma giyen Kolombiyalı kaleci Mondragon izlerken, ilk bölümde Frank De Boer 1242, genç Sabri 1194, Prates 1184, Bülent 1154, Ergün 1134, Hasan da 10 dakika forma giyerek istikrarlı bir grafik çizdiler.
Sarı-kırmızılılarda en fazla dakika sahada kalan Hakan Şükür ile Mondragon 14'er, Sabri 12, De Boer ve Bülent 11, Prates de 10 kez 90 dakika sahada kalarak takımın "banko" isimlerinden olduklarını gösterdiler. "Aslanlar"da, bu futbolcuların dışında Ergün ve Ayhan 9, Hasan Şaş 6, Batista, Tamas, Cihan, Hakan Ünsal ve Orhan da 5'er kez sahada 90 dakika kaldı. Abdullah, Baliç, Pinto, Ümit, Murat, Lukunku ve Suat hiçbir maçta 90 dakika sahada kalamadı.
Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen ve zaman zaman Ümit Milli Takım'da forma giyen Suat Usta, bu sezon sarı-kırmızılı ekipte ligde sadece 10 dakika forma şansı buldu. Bu futbolcu, sadece Fenerbahçe maçında forma giyerken, "Cim bom"da geçen sezon kurtarıcı olarak kadroya katılan Ali Lukunku da 45 dakika oynayabilmesine rağmen 1 gol attı.
Sarı-kırmızılı ekipte, 28 futbolcu kadroda kendine şans bulabilirken, sadece yedek kalecilerden Mehmet Bölükbaşı ligde forma giyemedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Werder Bremen son dakikada kazandı

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano
























