Cim Bom 'piyango' kazandı!

 

Anadolu Ajansı
Cim Bom 'piyango' kazandı!
Turkcell Super Lig'de bu sezona büyük hayal kırıklığı ile başlayan geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, son iki haftada Sakaryaspor ve Antalyaspor galibiyetleriyle birlikte, rakip takımların puan kayıplarıyla da sevindi.

Çaykur Rizespor'a 3 hafta önce ligde yenilerek moral açıdan büyük çöküş yaşayan ''Cim bom'', ardından zorlanmasına rağmen Fortis Türkiye Kupası'nda Türk Telekom Lig A ekiplerinden Karşıyaka'yı 2-1, daha sonra da ligde Sakaryaspor'u 4-0, Antalyaspor'u da 1-0 mağlup etti.

Galatasaray, bu galibiyetlerle 6 puan elde ederken asıl ''Piyango''yu, rakiplerinin puan kayıplarıyla kazandı.
Ligde geçtiğimiz hafta Galatasaray kazanırken, şampiyonluktaki rakiplerinin tümü puan kaybetti. Fenerbahçe deplasmanda Denizlispor ile 0-0 berabere kalırken, Beşiktaş Sakaryaspor'a 1-0, Vestel Manisaspor da Bursaspor'a 4-0 yenildi. Galatasaray, böylece bir haftada rakiplerinin toplam 7 puan kaybıyla büyük bir avantaj kazandı.

-BÜYÜK KAR-

Galatasaray, geçtiğimiz hafta sonunda ise aldığı galibiyet ve rakiplerin kaybıyla yine büyük kar elde etti.
Sarı-kırmızılılar, Antalyaspor'u deplasmanda rakibin kendi kalesine attığı golle 1-0 yenerken, gözlerini Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi maça çevirdi. Bu karşılaşmanın berabere bitmesini isteyen Galatasaray, maç 0-0 sona erince yine amacına ulaşırken, Vestel Manisaspor'un Kayserispor ile 2-2 berabere kalmasıyla da averajla ikinciliğe yükseldi.
İki hafta da kendisi 6 puan alan Galatasaray, rakiplerinin de toplam 14 puan kaybıyla toplam 20 puanlık avantaj elde etmiş oldu.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler