Cim Bom paranın peşine düştü!

Dupont'un savunma dilekçesinde, Felipe'nin transferinde 3.5 milyon dolar harcandığı dile getirilirken, Brezilyalı futbolcunun izinsiz ülkesine dönmesi nedeniyle Galatasaray'ın zor durumda kaldığı vurgulandı. Sarı - Kırmızılı ekibin zorunlu olarak orta sahaya takviye amacıyla Revivo'yu transfer ettiği, İsrailli oyuncuya yapılan bu harcamanın da Flamingo tarafından tazmin edilmesi gerektiği de eklendi. UEFA başvuruyu kabul ederse, Cim - Bom, 5 milyon dolar tazminat alacak.
Galatasaray, Felipe için yaptığı bu başvurunun sonucunu beklemeye koyulurken, UEFA'dan farklı bir müjde aldı. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Sarı - Kırmızılı takımın hesabına, ekstra gelir olarak, 2 milyon 600 bin dolar (3.6 trilyon lira) daha yatırıldığı bildirildi. UEFA'nın, geçen sezon TV yayın havuzunda biriken paranın beklenenden fazla olması nedeniyle, takım başına düşen payı artırdığı ve Galatasaray'a düşen kısmını da hemen ödediği ifade edildi.
UEFA'dan gelen sürpriz paranın içinde, Şampiyonlar Ligi'ni, Türkiye'de ekranlara taşıyan yayıncı kuruluşun 1.5 milyon İsviçre Franklık (1.5 trilyon lira) borcunu ödemesi de yatıyor. UEFA, Galatasaray'ın payına düşen 3.6 trilyon lirayı ödemek için 1.5 milyon İsviçre Franklık borcun tahsilini de kendi yaptı. Sarı - Kırmızılı kulüp böylece, Şampiyonlar Ligi pastasından gelen yeni dilimle nakit sıkıntısını bir ölçüde gidermiş oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
