Cim Bom Katar'a gidiyor!

Çalışmaya, sakatlığı bulunan Volkan, Baliç ve Sabri ile milli takımlarda bulunan futbolcular katılmadı. Çift kale maç sırasında sakatlanan kaleci Mehmet de bir süre devam etmesine rağmen, ağrıları artınca, çalışmayı yarıda bıraktı. Sakatlığı sırasında yerde yatan ve "Tak diye ses geldi" diye sızlanan Mehmet'in yanına gelen Fatih Terim, "Tak diye yerine oturmuştur" şeklinde espri yaptı.
Galatasaray, Denizlispor maçı hazırlıkları çerçevesinde yarın İstanbulspor ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir maç yapacak.
Galatasaray'ın, milli takımında bulunan Kolombiyalı file bekçisi Mondragon, 3 uçak değiştirerek sarı-kırmızılıların Denizli'ye hareketinden önce İstanbul'a gelecek. Mondragon'un, Galatasaray kafilesiyle Denizli'ye gidebilmesi için bu organizasyon gerçekleştirilirken, 21 Kasım Cuma günü saat 12.50'de İstanbul'da olacak Kolombiyalı kaleci, Denizli'ye saat 15.00'te hareket edecek takıma katılacak.
Galatasaray'ın, devre arasında özel maçlar yapmak üzere Katar'a gitmesi kesinlik kazandı. Sarı-kırmızılıların, 7-13 Ocak 2004 tarihleri arasında Katar'da özel maçlar yapacağı, geride kalan günlerde ise çalışmalarını İstanbul'da sürdüreceği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'da Casemiro kararı

Ciro Immobile'ye kötü haber: Futbol okuluna mühür!

Marco van Basten'den Van Dijk'a liderlik eleştirisi!

Real Madrid'e bir Türk daha: Hedef Kenan Yıldız!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e Mesut Özil benzetmesi

Real Madrid'den Vinicius Jr. kararı!

Eintracht Frankfurt'ta ayrılık çanları çalıyor: Batshuayi!

Arsenal'de Odegaard şoku!

Di Natale'den flaş Zaniolo açıklaması!

Benjamin Sesko, en kötü transfer seçildi!
