Cim Bom Hollanda'da!

 

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Hollanda'ya gitti. Hollanda'nın Arnhem kentinde 15 Temmuz'a dek yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan sarı-kırmızılılar, bu süre içinde 4 hazırlık maçı yapacak.

Sarı-kırmızılılarda, 19 Yaşaltı (A) Genç Milli Takım kadrosunda yer alan Cafer Can'ın dışında kadrodaki tüm futbolcular Hollanda'ya götürüldü.

Galatasaray 2. Başkanı Ergün Gürsoy, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, Gallardo ve Roque Junior'un transferleri için çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Transferlerde sürekli eleştiriliyoruz. Ama yabancı oyuncular kılı kırk yarıyor. Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta da aynı sorunlar yaşanıyor. Fenerbahçe, Alex'i 6 ayda bitirebildi. 2 futbolcu için de temaslarımız sürüyor. Roque Junior'un eşini ikna etmek üzereyiz. Gallardo'nun ise henüz ligi bitmedi. Herşeye rağmen bu iki oyuncunun da alternatifleri var. 2 yabancı futbolcu alacağız" diye konuştu.

Hakan Şükür'ün boş sözleşmeye imza attığını, kulüp başkanı Özhan Canaydın ve bazı yöneticilerin yurtdışında bulunmaları nedeniyle resmi sözleşme imzalamadıklarını anlatan Gürsoy, "Hakan ile aramızda anlaştık" dedi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler