Cihan: "Kendime güveniyorum"

 

Kocaelispor’da oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken, ardından teknik direktör Fatih Terim’in isteğiyle Galatasaray’a transfer olan Cihan Haspolatlı, bugünlerde tarifi imkansız bir mutluluk yaşıyor. Sarı - Kırmızılı ekibe geleli çok kısa bir süre olmasına rağmen adından sıkça bahsettiren genç futbolcu, Ay - Yıldızlı formayla Gürcistan karşısında sergilediği performansla da ayrı bir gurur yaşıyor.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Uzakdoğu’ya götürmesine rağmen forma vermediği Cihan, ilk kez milli olduğu Gürcistan karşılaşmasında golle tanışmanın sevincini yaşadı. “Ay - Yıldızlı formayla gol atmak benim için büyük bir gurur” diyen orta saha oyuncusu, “Hocam beni oyuna soktuğunda çok heyecanlandım. Ancak oyuna girip 6 dakika sonra gol atmam, kendime güvenimi yerine getirdi” diye konuştu.

Galatasaray ve milli takımdaki ortamın mükemmel olduğunu ifade eden Cihan, sözlerini şöyle noktaladı: “Hem milli takımda hem de Galatasaray’da başarılı olmak için tüm şartlar yerinde. Ben de hocalarımın bana söylediklerini harfiyen yerine getirmeye çalışıyorum. Bundan böyle performansımı daha da artırarak devam ettirmek için vargücümle çalışacağım. Şampiyonlar Ligi’ni ise sabırsızlıkla bekliyorum.”



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler