Cehennem geri döndü

Galatasarayımız'da taraftarlarımız Ali Sami Yen'i tekrar eski günlerine döndürdü.  

Fanatik
Cehennem geri döndü
Avrupa'da uzun süredir başarılı olamayan, boş tribünlere oynayan Cim Bom'da, taraftarlarımız Ali Sami Yen'i tekrar eski günlerine döndürdü. 4 maçta atılan 17 gol herkesi mest etti.

Galatasaray, teknik direktör Riijkard yönetiminde adeta yeniden doğdu. Gerek hazırlık, gerekse lig maçlarında alınan farklı sonuçların yanı sıra oynanan iyi futbol, taraftardaki heyecanı da doruğa çıkardı. Uzun süredir Avrupa'da başarıya hasret olan Sarı-Kırmızılılar, ‘Ali Sami Yen Cehennemi'ni hem saha içindeki oyunları, hem de tribünde yarattıkları atmosferle tekrar yaşatmaya başladılar.

Boş kalan tribünler artık, tıklım tıklım dolarken takımın bu performansı taraftarı da mest etmeye başladı. Bu durumun forma satışlarına da olumlu yansıması beklenirken, yönetimin Gs Store'larda gerekli önlemleri almaya hazırlandığı da öğrenildi. Tribünlerde bunlar yaşanırken, futbolcular da yeşil çimlerde rakiplere sahayı adeta dar ediyor. Cim Bom, Ali Sami Yen'de şu ana kadar oynadığı 4 resmi maçta gol yağdırdı. Tobol'a 2, Netanya'ya 6, Denizli'ye 4, son olarak da Tallin'e 5 olmak üzere toplam 17   gol atan Galatasaray ofansif yönünün ne kadar güçlü olduğunu da kanıtladı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler