Cansun: "Mart değil Şubat önemli"
Antalya Havalimanı'nda sorularımızı yanıtlayan Cansun, "Antalyaspor maçının zor olacağını biliyorduk. Ama futbolda olabilecek her türlü talihsizliği de yaşadık. Kaçırdığımız goller olacak gibi değildi. Beni tek sevindiren şey, tüm futbolcularımızın gayretli olmasıydı. Ellerinden geleni yaptılar ama olmadı. Hakem Mustafa Çulcu da hatalı kararlar verdi. Kasti sertliğe müsamaha gösterdi. Emre'ye yapılan hareket kesinlikle kırmızı karttı" dedi.
Farkın açılmamasının çok önemli olmadığının altını çizen Cansun şöyle devam etti: "Farkı açsak belki rehavete kapılır, tepetakla giderdik. Böyle olması belki daha iyi oldu. Ama şu da bir gerçek, biz ne zaman öne geçsek, rakiplerimiz hep aynı senaryoyu oynuyorlar. Ali Şen zamanında da bu oyunlar oynanıyordu, şimdi de oynanıyor. Rakiplerimizin üstünde olduğumuz sürece bunlar olacak da. Önemli olan bazı kesimlerin bu oyuna gelmemesi."
Kongre hakkında da açıklamalar yapan Cansun, "Fatih Altaylı'ya 'Seni tekrar listemde görmek istiyorum' dedim. Hiçbir listeye girmeyeceğini söyledi. Bu işlerde akde vefa vardır. Bugün yönetimdeki arkadaşların hepsini yeni listeme de almak istiyorum. Çünkü onların emeği çok. Kongre kavgam, başkan olacağım diye hırsım yok. Ben Mart'tan çok, Şubat ayını düşünüyorum. Çok önemli maçlarımız var. Şu anda herkes gibi ben de bunlara konstantre oldum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'da Andre Onana için veda kararı

Dortmund evinde 3 puanı 4 golle aldı

Lider PSV'ye Volendam şoku!

Arbeloa'dan Hansi Flick'e 4-0 yanıtı!

Tottenham'da Igor Tudor sürprizi!

Khephren Thuram, Inter maçını kaçırabilir!

Hakan Çalhanoğlu, derbiyle geri dönüyor!

Premier Lig'de ayın teknik direktörü Carrick

Bayern Münih'te beklenen imza: Dayot Upamecano

Jeremie Boga: "Juventus beni kurtardı"


























