Canaydın'dan kredi müjdesi!

 

Canaydın'dan kredi müjdesi!
Galatasaray camiasını sevince boğacak haberi Başkan Özhan Canaydın, dün yapılan Divan Kurulu toplantısında açıkladı. Basına kapalı bölümde bir konuşma yapan Cim Bom'un patronu, Ali Sami Yen Stadı'nın yeniden yapımı için gereken miktar için anlaşma sağlandığını söyledi. Dış kaynaklı kredinin 99 milyon dolar olduğu ve 12 ile 16 yıl arasında geri ödeneceği bildirildi.

Kredinin, 1.75 artı libor faiz şartıyla alındığı kaydedildi. Arapsaçına dönen kredi konusunda birçok kez tepki alan yönetimin, resmi açıklamayı paranın kulüp kasasına girmesinin ardından yapacağı ifade edildi. Toplantıda oldukça etkili bir konuşma yapan Başkan Özhan Canaydın'ın sözleri üyeler tarafından da ayakta alkışlandı. Canaydın'ın üyelere şu şekilde hitap ettiği öğrenildi:

"Ben sizden aldığım terbiyeyle Galatasaray'ı yönetiyorum ve sizden aldığım büyük destekle Galatasaray Başkanlığı'nı yönetiyorum. Herşey çok güzel gidiyor. İçinizi ferah tutun. Bu kulüpte Galatasaray terbiyesi ve Galatasay ahlâkı dışında bir şey olmaz. Sizlerden biraz daha sabırlı olmanızı istiyorum. Verdiğimiz tüm sözleri, bugüne kadar olduğu gibi yine tutacağız.”



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler