"Canaydın'a oy vermedim"

Galatasaray'a en çok para veren bankadan daha çok teminat verdiğini ifade eden Aysal, daha fazla risk almasının mantıksız olacağını vurgulayarak, şunları söyledi:
"Bugüne kadar AIG olsun, zaman zaman sıkıntılı dönemlerde olsun Galatasaray'a yardım ettim. En fazla para veren bankadan daha çok içeride teminatım var, ama bugünkü riski görüp de daha da risk almak bir işadamı için mantıklı değil. Bugün futbolcunun parasını ver, yarın aşçının parasını ver, sonra diğerlerinin parasını ver. Riva'yı elden çıkarmakla da bu işler yürümez.
Bunca zamandır kongrede kararları onaylatan Canaydın oldukça kırgın. Ben kendisiyle sürekli konuşuyorum. Şu bir kaç gün içinde de görüştüm, ancak para talebi olmadı. Zaten en çirkin durum bir para babası gibi gösterilmem. Bu beni müthiş huzursuz ediyor. Yönetici olmak gibi bir niyetim asla yok ve buna zamanım da yok, ama kendi arkadaşlarım, dostlarım bile beni para babası olarak görüyor. Galatasaray'ın geleceğinin Ünal Aysal'dan gelecek paraya bağlıymış gibi gösterilmesinden nefret ediyorum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!

Manchester United, San Mames'te final ateşini yaktı!
