Canaydın: "Tabii ki kazanmak için oynayacağız"

“Zor bir deplasmana çıkacağımızı hepimiz biliyoruz. Tabii ki kazanmak için oynayacağız. Ama herhalde bu maçı kazanamazsak kimse bize ’Neden başaramadınız?’diye soramaz ve sert eleştirilerde bulunamaz. Çünkü en nihayetinde Liverpool gibi Avrupa’nın sayılı takımlarından biri ile üstelik de onların sahasında oynuyoruz.”
Teknik direktör değişikliğinin kesinlikle G.Saray yönetiminin gündeminde olmadığını belirten başkan Canaydın bu konuda da “Biz bir maç kaybetti diye teknik direktör değiştirecek bir kulüp değiliz. Kimse bizden böyle bir adım beklemesin. G.Saray gelenekleri olan, köklü, kurumsal bir yapıdır. Sonuna kadar teknik direktörümüz Gerets’in yanındayım. İyi günlerimiz olduğu gibi sıkıntı yaşayacağımız anlarımız da olacak. Önemli olan takım birlikteliği içerisinde sıkıntıları birlikte aşmak” dedi.
Canaydın ayrıca Liverpool’a yenilmeleri durumunda da Şampiyonlar Ligi’ndeki iddialarını sürdüreceklerini belirterek “Liverpool’da umarım iyi bir sonuç alırız. Ama bu maçı kaybetmek de G.Saray için Şampiyonlar Ligi’nde yolun sonu değil. Çünkü bizim asıl hedef deplasmanlarımız PSV ve Bordeaux. Oralarda kazanmamız Liverpool’a oranla daha kolay” diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Douglas Luiz, Nottingham Forest'ta

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino
