Cana korkuttu
Kayserispor maçının hazırlıklarını tamamlayan Galatasarayımız kampa girdi. Son çalışmada dizinde şişlik oluşan Cana'nın durumunun ise önümüzdeki saatlerde belli olacağı öğrenildi.
Webaslan.com
Antrenman ısınma hareketleri ile başlayan idman topla 5’e 2 ve kondisyon çalışmalarıyla devam etti. İdmanın son bölümünde ise dar alanda iki takım halinde maç yapan futbolcularımız çalışmalarını tamaladı.
Sakatlığı bulunan futbolculardan Yekta Kurtuluş fizyoterapist eşliğinde saha ve salon çalışması yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Kewell ise fizyoterapist eşliğinde çalışarak tedavisini sürdürdü. Genç futbolcumuz Cem Sultan da kondisyoner eşliğinde çalıştı. Çalışma esnasında Dizinde şişlik oluşan Lorik Cana tedaviye alındı.
Pablo Pino takımdan ayrı özel çalışma yaptı.
Kayserispor maçının hazırlıkalarını tamamlayan takımımız kampa girdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!























