Caçapa müjdesi
Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve gündemine Lyon'da bu sezon mutsuz olan 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Caçapa'yı alan Galatasaray'a müjdeli haber Brezilyalı futbolcudan geldi. Yaklaşık yedi yıldır Fransız ekibinin formasını giyen ve Lyon formasıyla beş şampiyonluk yaşayan Claudio Caçapa, bu sezon ilk 11'de fazla forma şansı bulamadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmayı düşündüğünü söyledi.
2001 yılında Brezilya'nın Atletico Minero takımından transfer edilen ve Caçapa geçtiğimiz yıl ekim ayında Fransız vatandaşlığına da kabul edilmişti.
Caçapa bu sezon sadece 5 maçta Lyon forması giydi. Caçapa için Beşiktaş'ın da devrede olduğu hatta Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho'nun da bu transfer için devrede olduğu iddia ediliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Arsenal antrenmanında iki sakatlık! Arteta'dan esprili yanıt

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken İstanbul paylaşımı!

Barcola'dan Premier Lig itirafı

Paulo Dybala'dan geleceği için mesaj!

Yine umut yine hüzün: 13 yıldır değişmeyen döngü!

Michael Olise için ayrılık ve Real Madrid yanıtı

Bu adam bunu nasıl başardı?

Spalletti: "Tokatlarım seni!"























