Ç.Rizespor hazırlıkları sürüyor!

 

Ç.Rizespor hazırlıkları sürüyor!
Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında 16 Nisan Pazar günü Ali Sami Yen Stadı'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray iki günlük iznin ardından hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe çalışmalarının ardından koordinasyon ve gruplar halinde yapılan teknik çalışması ile devam etti. Sarı kırmızılı kaleciler antrenör Nezih A. Boloğlu eşliğinde özel bir çalışma yaptılar. 80 dakika süren antrenman ardından futbolcular merkez binada fitness çalıştı.

Sarı kırmızılı takımda genç futbolcu Aydın Yılmaz gribal enfeksiyon nedeniyle tesislerde dinlendirilirken, Yalçın Ayhan ve Orhan Ak tedavilerinin ardından sahada fizyoterapist Cumhur Erol eşliğinde çalıştılar. Ümit Karan’ın tedavisi ise sağlık merkezinde sürdürüldü.

Türkiye A Milli Takımı kadrosunda bulunan Volkan Arslan, Aykut Erçetin, Hasan Kabze; Ümit Milli Takımı kadrosunda bulunan Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Sabri Sarıoğlu, Özgürcan Özcan ile aynı tarihte İzmir’de İtalya Genç Milli Takımı ile karşılaşacak U-19 Milli Takım kadrosunda bulunan Cafercan Aksu ise izinli olarak antrenmana katılmadılar.

Galatasaray, Çaykur Rizespor karşılaşması hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.

 



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler