"Büyük keyif alacağız"

20 dakika 4 gol
Konyaspor maçında 90 dakikanın bitiş düdüğüyle birlikte yöneticilerimizden Ali Haşhaş, Adil Emecan, Metin Karakaya ve Mümtaz Tahincioğlu ile birlikte galibiyetin verdiği mutlulukla konuşan Polat, özellikle ikinci yarıda sergilenen futbolun kendisini büyülediğini söyledi. Polat, takımın henüz istediği ve hayal ettiği durumda olmadığını belirtip şöyle devam etti: "Bu takım acımasızca eleştirildi. Steaua Bükreş’e elenirken henüz oyuncular birbirini daha tanımamıştı. Yavaş yavaş alıştılar. 20 dakika oynadığımız iyi futbol, 4 gollü galibiyetleri getiriyor. Derbilere kadar bu futbolu 70 dakikaya çıkardığımız zaman sıkıntı çekmeyeceğiz. 1 ay süre veriyorum. İşte o zaman da bu takımdan daha fazla keyif alacağız.
Hocanın da işi zor
Skibbe de arkasında durmakla ne kadar haklı olduğumuzu herkese gösterecek. Bizim ilacımız yalnızca 4 hafta. Ondan sonra eminim ki aldığımız bu galibiyetler seri haline gelecek. 3 puanın yanı sıra çok daha iyi oynayan bir Galatasaray izleyeceğiz."
Adil Emecan ve Mümtaz Tahincioğlu da, başkanlarına aynı şekilde karşılık verdi. Emecan, "İkinci yarıda yıldızların gösterisi vardı. İçimiz rahat" derken, Tahincioğlu ise, Polat’ın "Sakatlarımız düzelince çok daha iyi olacağız" lafına, "Başkanım o zaman herhalde 15 kişi falan oynamamız gerekecek. Çünkü Skibbe, bu oyunculara nasıl kıyıp bazılarını yedek bırakacak? Hocanın da işi zor" diye esprili bir yanıt verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Douglas Luiz, Nottingham Forest'ta

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino
