Büyük kararı Hagi verecek!
Galatasaray'ın ilk iş olarak bitirmeyi planladığı oyun kurucu transferinde son kararı teknik direktör Gheorghe Hagi verecek. Bu mevkiye alınması düşünülen Deportivo'nin Brezilyalı oyuncusu Djalminha ile River Plate'in Arjantinli yıldızı Gallardo arasında tercih yapamayan sarı-kırmızılı yönetim, Hagi'den bu iki isimden birisini seçmesini istedi.
Galatasaray'a gelmeye sıcak bakan bu ikiliden Djalminha ile, Barcelona'nın eski yıldızı Stoichkov'un jübilesinde Gheorghe Hagi ile kaleci antrenörü Taffarel bizzat görüşmüş ve kendisinden prensipte 'Evet' cevabını almıştı. Ayrıca daha önce de, Monaco'da forma giyen ve geçen sezon ülkesi Arjantin'in River Plate ekibine geri dönen Marcelo Gallardo'nun transferi için başkan Özhan Canaydın kişisel olarak ilgilenmiş ve Fransa'da yaşayan yakın dostu Haim Fresco aracılığıyla bu transferi bitirme aşamasına gelmişti.
Yönetimden bu iki yıldızın aynı anda transfer edilmesini beklerken karşılaştığı bu öneri karşısında şaşkınlık yaşayan Rumen teknik adamın, birkaç gün içinde Djalminha ve Gallardo arasında tercih yaparak, kararını yönetime bildirmesi bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'den Vinicius Junior'a rekor teklif!

Schalke'de Mertcan Ayhan'a yeni sözleşme

Sebastian Hoeness'tan Demirovic tepkisi!

Real Madrid'de Yan Diomande için geri sayım!

Konyaspor, Hull City'ye üç golle mağlup oldu

Lois Openda, Juventus'tan Lyon'a kiralandı

Arsenal'den müthiş hamle: Vinicius Junior

Real Madrid'den çılgın transfer: 120 milyon Euro!

Leipzig'den Real Madrid'e Diomande yanıtı!

Hull City, Hidemasa Morita'yı kadrosuna kattı

























