Bursalılar çiçeklerle karşılayacak!
Bursaspor'un "Teksas" olarak bilinen taraftar grubu yöneticilerinden Selim Kurtulan ve Yüksel Çolak, yaptıkları açıklamada, ligin başlamasıyla birlikte son günlerde artan tribün olaylarına karşı, fair-play çağrısında bulundular.
Yeşil-beyazlı taraftarlar olarak, cumartesi günü yapılacak Galatasaray maçı öncesi Yalova yolu üzerinde, İstanbul'dan gelecek Galatasaray taraftarlarını karşılacaklarını anlatan Kurtulan ve Çolak, "Kendilerine (Hoşgeldiniz) deyip çiçek vereceğiz. Onları çiçeklerle karşılayıp, tüm Türkiye'ye örnek olacağız" dediler.
Kurtulan ve Çolak, yalnızca Galatasaraylı taraftarlara değil, Bursa'ya gelen tüm konuk takım seyircilerine aynı konukseverliği göstereceklerini de söylediler.
Bu arada Bursaspor Kulübü yöneticilerinden Nedim Ermutlu, karşılaşmada sarı-kırmızılı taraftarlar için stat kapasitesinin yüzde 5'i olan 900 kişilik yer ayrıldığını ve bu sayının şu an için artırılamayacağını söyledi. Ermutlu, yönetim kurulu olarak Atatürk Stadı'ndaki tel örgülerin kaldırılması yönünde düşüncelerinin olmadığını da bildirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kylian Mbappe'den Arda Güler'e övgü

Kenan Karaman'dan milli takım ve Beşiktaş sözleri

Sevilla, Valencia'yı tek golle geçti!

Fiorentina, Vanoli ile şeytanın bacağını kırdı

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

Chelsea nikah tazeledi: Pedro Neto

Hull City'de Sorba Thomas trafik kazası geçirdi!






















