"Bunların ruhları kalmamış"

Rumen hocanın İstanbulspor maçı bitiminde soyunma odasında futbolcularını sert bir şekilde eleştirdiği ortaya çıktı. Oynanan oyundan hiç memnun kalmadığını futbolcularına ileten Hagi’nin, “Sizlerden kazanmanızı beklerdim ama bugün burada olmayanlar vardı! Bu arkadaşların kafaları herhalde başka bir yerdeydi. Böyle sorumsuzlukları kabul edemem. Buna bir daha izin vermem” diye bağırdığı öğrenildi.
90 dakika boyunca yapılan hataları da tek tek futbolcularına ileten genç çalıştırıcının, “Herkes kendi muhasebesini yapsın ve düşünsün. Sorunun nereden kaynaklandığını bulsun. Trabzonspor maçında herkesi sahada gerçek kimliğiyle görmek istiyorum” diyerek tüm takıma gözdağı verdiği bildirildi. Futbolcuların ise hocalarının şiddetli tepkisi karşısında suskun kalmayı tercih ettiği kaydedildi.
Bir türlü yatışmak bilmeyen genç teknik adamın, “Motivasyon denen bir şey yok. Hırs desen, o da yok. İşi iyice bırakmışlar. Yazık!” diyerek sözlerini tamamladığı öğrenildi. Hagi’nin sadece Necati’den memnun kaldığı öğrenildi. Aslan’ın hocasının Trabzonspor maçı sonrası geniş kapsamlı bir rapor hazırlayacağı bildirilirken, mevcut kadrodan en fazla 10 kişinin kadroda tutunabileceği konuşuluyor. Takımın deneyimli isimleri adeta topun ağzında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco, Ansu Fati transferinde sona yaklaştı

Inter, Zalewski'nin opsiyonunu kullandı!

Jaka Bijol, Leeds United'da!

Arsenal Sesko'dan vazgeçiyor

Darwin Nunez, Napoli'ye sıcak!

Manchester United'da 52 milyon euro'luk Kean hedefi!

Kenan Yıldız, haftanın takımında!

Pogba, Monaco'ya imza atıyor!

Fati, Monaco'ya imza atıyor!

Arda Güler: "Alonso bunları istiyor"
