Bu sene Hasan Şaş coşar! Kaptan Bülent bu sezon Galatasaray'ın en iyi transferinin Hasan Şaş olduğunu söyledi
Açıkcası Hasan'la karşı karşıya oynamak istemezdim. Bence bu sene Hasan Şaş'ın yılı olacak." Hakan Şükür'ün de neden bu kadar tartışıldığını anlamadığını ifade eden Kaptan Bülent, "Hakan çok çalışıyor ve onun için de çok eleştiriliyor. Hakan Şükür Galatasaray'da ve Türkiye liglerinde kırılmadık rekor bırakmamış bir yıldızdır."
Bülent, Frank de Boer'un da henüz uyum sorunu yaşadığı görüşünde. Hollandalı yıldız için "Kalitesi tartışılmaz bir futbolcu. Kısa sürede bu sorununu da çözer. Bizler her konuda yardımcı oluyoruz. Geçtiğimiz yıl yaptığımız hataları bu yıl yapmayacağız. Kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl kimseye kaptırmaya niyetimiz yok" dedi.
Galatasaray'ın kaptanı, Şampiyonlar Ligi yolundaki son engel olan CSKA Sofya için de "Biz hariç herkes çantada keklik görüyor. Sofya kolay yutulur lokma değil" diye yorum yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Türk derbisinde Semih Kılıçsoy, Kenan Yıldız'ı üzdü

Arsenal, Nottingham Forest karşısında kayıp yaşadı!

Napoli, tek golle 3 puanı hatırladı!

Lens, liderliği bırakmıyor; üst üste 9!

Vedat Muriqi, Bilbao'ya patladı!

Arda Güler, İspanyolları hayran bıraktı!

Chelsea, Rosenior ile lige galibiyetle başladı!

Liverpool, 1 puana abone

Hull City'nin play-off inadı sürüyor!

Sunderland, ligde hasretini bitirdi!




























