Bu sefer olacak Roma - Galatasaray

Teknik Direktör Mircea Lucescu yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat süren antrenmana, Roma’ya getirilen tüm futbolcular katıldı. Antrenmanda ilk olarak düz koşu yapan sarı-kırmızılılar, daha sonra pas çalışması yaptı. Sakin geçen antrenmanda Lucescu, 30 dakika süren çift kale maç yaptırdı. Antrenman sırasında Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde statü gereği oynayamayan ancak Roma’ya getirilen Batista düz koşu yaptı. Kaleci Mondragon çalışmayı en son tamamlayan isim olurken, kalesine atılan şutları başarıyla engelledi.
Galatasaray’ın maça Mondragon, Bülent Korkmaz, Emre, Perez, Capone, Ayhan, Fleurquin, Ergün, Hasan, Arif, Ümit Karan 11’i ile çıkması bekleniyor.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 4 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrıldı. 2. grupta ilk maçında AS Roma ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılılar, Barcelona deplasmanından 2-2, Liverpool deplasmanından da 0-0, aynı takımla evinde yaptığı maçtan da 1-1’lik skorla ayrıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan'dan Leao için 70 milyon euro'luk karar!

Borja Sainz konuştu: Athletic Bilbao!

Marotta: "Inzaghi ayrılık kararını finalden sonra aldı!"

Nemanja Matic 4 maç ceza aldı!

Manchester City, Reijnders için mutlu sona çok yakın!

Granit Xhaka'dan geleceği için açıklama!

Atalanta, Ivan Juric'i göreve getirdi!

Ange Postecoglou dönemi sona erdi!

Luis Enrique'nin istediği Türk yıldız

Arsenal'in yeni gözdesi Rodrygo!
