Bu isimler çıldırtır

Yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Galatasarayımız, transferde hareketli saatler yaşamaya devam ediyor.  

Fanatik
Bu isimler çıldırtır
Yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Galatasarayımız, transferde hareketli saatler yaşamaya devam ediyor. Bir an önce takıma takviye yapılmasını isteyen teknik direktör Frank Rijkaard’ın raporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, tüm konsantrasyonunu iki yıldız üzerinde yoğunlaştırdı: Zvjezdan Misimovic ve Achille Emana.

Almanya’da Wolfsburg forması giyen Bosnalı futbolcu, daha önce yaptığı açıklamada Galatasaray’da oynamak istediğini söylemişti. Başkan Adnan Polat ve kurmayları transferde bazı zorluklar yaşasa da, Misimovic’i takıma kazandırmak için gaza bastı ve bu hafta içinde Wolfsburg’tan olumlu yanıt alınması bekleniyor. İspanyol basınının gündeme getirdiği Real Betis’in Kamerun’lu orta saha oyuncusu Achille Emana konusunda da Sarı-Kırmızılılar’ın çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdükleri öğrenildi.

Fark 2 milyon Euro
Ülkenin önde gelen spor gazetelerinden AS, Aslan’ın bonservis için 6 milyon Euro’yu gözden çıkardığını ancak Betis’in aradaki 2 milyon Euro’luk farkta ısrarcı olduğu ve 8 milyon Euro talep ettiğini ifade etti. Galatasaray’ın 48 saat süre verdiği İspanyol kulübüyle mutabakata varması halinde, 28 yaşındaki oyuncuya 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 senelik sözleşme teklif edeceği belirtildi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler