"Bratu çıkmak istiyordu"

Efes Cup'ta iki maçını da kazanarak finale yükselen Galatasaray'da en çok konuşulan futbolcuların başında Bratu geliyordu. Spartak Moskova maçı öncesi "İçime doğdu, bugün 1 gol atacağım" diyen Rumen futbolcu, maç sonrası sözünü tutmasına rağmen üzgündü. Bratu, "Bir gol attığıma sevinemedim çünkü en az 10 gol atmalıydım. Çok fırsat yakaladım. Hayatımda bu kadar fırsatı yakaladığım başka bir maç olmamıştı" ifadesini kullandı.
Fatih Terim de Bratu konusunda ilginç bir yorumda bulunarak, "İkinci yarıda futbolcularımdan bazılarını değiştirmek için saha kenarına getirdim. Ben Batista ile Petre'yi değiştirecektim. Bratu ile göz göze geldik, 'beni değiştir' diye bir işaret yaptı. O ana kadar çok gol kaçırdığı için adeta bunalıma girmişti. Geçmiş yıllarda da bazı golcü futbolcularımda bu durumu yaşadığım için onu kazanma adına sahada tuttum. Zaten 3-5 dakika sonra kendisi de golü attı ve biraz olsun rahatladı" dedi.
Terim'e, gençlerin performansını nasıl bulduğu sorulduğunda ise "Bu kadar çabuk iyi olacağımızı tahmin etmiyordum. Ben bile şaşırdım. Açıkçası benim içinde sürpriz oldu" şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayer Leverkusen'de adım adım Hjulmand

Presnel Kimpembe'nin yeni durağı!

Athletic Bilbao'ya ilk Türk: Efe Korkut

Arsenal'e kötü haber: William Saliba

Eintracht Frankfurt'tan Galatasaray için açıklama!

Paris Saint-Germain'de sakatlık şoku!

Bournemouth, Marcus Tavernier ile nikah tazeledi

Luis Enrique, sakatlandı!

Dinamo Zagreb, Bennacer'i açıkladı!

Ghezzal, Lyon'a geri döndü!
