Bordeaux mesaisi başladı

 

DHA
Bordeaux mesaisi başladı
Galatasaray, UEFA Kupası H Grubu ilk maçında Perşembe günü Bordeaux ile yapacakları maçın hazırlıklarına başladı.Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında Ankaraspor ile 0-0 berabere kalan Sarı-Kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı bir çalışma gerçekleştirdi.

Teknik direktör Feldkamp yönetimindeki antrenman ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı.Ankaraspor maçında görev alan futbolcular günü izinli olarak geçirirken, diğer oyuncular ve kaleciler antrenmanın ana bölümünde özel bir çalışma yaptılar.

Sarı kırmızılı futbolcular çalışmayı soğuma ve açma germe hareketleri ile tamamlayarak, öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.Sağlık Merkezi'nde tedavileri devam eden Ayhan Akman ve Okan Buruk, fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yaptılar.

Galatasaray yarın sabah yapacağı tek antrenmanla Bordeaux maçının hazırlıklarını sürdürecek



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler