"Bizi şanssızlıklar bu hale getirdi"
"Sahada futbolun tüm gerekleri gerçekten yerine getirildi. Gaziantepspor karşısında 90 dakika sonrası bile futbol oynamaya hevesli bir takım vardı. Buna gençleştirme olarak da bakmamak lazım. Belki başarıya aç genç oyuncularımız var ama aralarında tecrübelilerimiz de bulunuyor. Bu genç veya yaşlı olayı değil. Orada yüreklerini sahaya koyan çocuklar vardı."
Dürüst, Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'a farklı bir skorla yenilerek elenilmesi sonrası, yönetim içinde teknik direktör Fatih Terim'e karşı bir cephe oluştuğu yönündeki yorum ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Teknik direktör Fatih Terim'in sonuna dek destekçisi olduklarını belirten Dürüst, "Yönetim olarak biz sonuna kadar hocamızın arkasındayız. Yönetimler teknik direktörlerinin arkasında yer alır. Tabii ki alınan kötü sonuçlar sonrası spekülasyonların olması doğal. Ancak biz hep beraber hedefe doğru yürüyoruz" diye konuştu.
Dürüst, Galatasaray'da yaklaşan kongre öncesi kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialara yanıt vermedi.
Yeni yönetimde yer almayacağı ve başkan adayı olabileceği gibi söylentiler hakkında yorum yapmaktan kaçınan Dürüst, "Şu anda kongreyle ilgili konuşmak doğru değil. Seçimlere kadar en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Fazla yorum yapmak istemiyorum" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Yıldız'dan yeni sözleşme açıklaması

Marsilya, Quinten Timber'ı açıkladı

Bayern Münih'ten Edin Dzeko yanıtı!

Manchester United'da Casemiro ile yollar ayrılıyor

Juventus'tan geleceğe yatırım: Teoman Gündüz

Spalletti: "Kenan Yıldız uzaylı ama..."

Simeone: "Galatasaray kazanabilirdi"

Manchester City futbolcularından taraftara anlamlı jest

Mateta'dan geleceği için karar!

Thibaut Courtois: "Ayrılık kararına etki edemeyiz"


























