Bize de bu yakışır
Kulübümüzün lisanslı ürün satış mağazası olan GS Store, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ile ortak bir çalışmaya başladı.
Anadolu Ajansı
Kulübümüzün resmi internet sitesinde, ''GS Store ile LÖSEV el ele'' başlığıyla yapılan açıklamada, LÖSEV'e destek amaçlı ürünlerin GS Store mağazalarında satışına başlandığı belirtildi.
LÖSEV'in, ''Ispanak'' markası adı altında GS Store'lar için özel olarak üretimi yapılan parçalı formalı kız ve erkek bebekler, magnet rozetler ve yastıkları satın alan Galatasaraylı taraftarların, hem takımlarına olan tutkularını gösterecekleri, hem de sosyal asorumluluklarını yerine getirerek lösemi hastası çocuklara umut ışığı olacakları ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid, beraberliğe razı oldu

Atletico Madrid deplasmanda zorlansa da kazandı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa

Leipzig, sahasında 2 golle galip!

Roma'dan deplasmanda rahat galibiyet

Aston Villa, Rogers'ın golleriyle kazandı

Feyenoord evinde şoke oldu: NEC Nijmegen'den 4 gol

Enes Ünal, İngiltere manşetlerini salladı!

Florentino Perez'den Barcelona ve İspanyol hakemlerine tepki!

Bayern Münih'te Olise ile yüksek uçuş!

























