Biri bize bunu anlatsın
Milliyet Gazetesi'nin 4 Temmuz 2007 tarihli haberine göre olay, genel kurul sonrası imzaların ve önerge sahiplerinin federasyon tarafından incelenmesi sırasında belirlenirken, bu durumun sonuca etki etmeyeceği ifade edildi.
Galatasaray'ın, Genel Kurul öncesi Futbol Federasyonu'na bildirdiği 7 kişilik delege listesinde yer alan Ali Gürsoy'un istifa etmesi ve delegelikten çekilmesi sarı-kırmızılı yöneticileri harekete geçirdi.
Tek oyun bile büyük önem taşıdığı oturum öncesi federasyona, "Gürsoy istifa etti. Yerine delege olarak Fatih Gökşen'i bildireceğiz" diye yaptığı başvuru listeler kesinleştiği gerekçesiyle geri çevrilen Galatasaray, buna rağmen Futbol Komitesi Sorumlusu'nu Başkent'e getirdi. Tanju Güvendiren'in divan başkanlığı için verilen 75 kişilik önergede imzası bulunan Gökşen'in, FIFA'dan gelen uyarı üzerine gündeme alınmayan seçim önergesini de imzaladığı tespit edildi. Gökşen'in genel kurula katılacak delegeler tarafından imzalanması zorunlu olan hazirun cetvelinde de isminin olmadığı kaydedildi.
Galatasaray, genel kurul için federasyona Özhan Canaydın, Adnan Polat, Refik Arkan, Dr. Cengiz Özyalçın, Dr. Atilla Kınay, Ali Gürsoy ve Prof. Dr. Mehmet Helvacı'nın isimlerini bildirmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Valencia, Bilbao karşısında tek golle galip

Atletico Madrid, Alvarez için 100 milyon euro istiyor!

Milan'dan Strahinja Pavlovic'e izin yok!

Aston Villa, Premier Lig'de galibiyete hasret

Nottingham Forest, seriye devam ediyor!

Cremonese, Pisa'ya karşı can suyu aldı

Liverpool'dan Xabi Alonso soruşturması

Verona 3 puanı tek golle aldı

Hansi Flick'e El Clasico öncesi büyük acı

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı


























