"Bir stoper, bir sağbek istiyorum!" Terim, transferde ilk etabın haftaya biteceğini söyledi...

 

"Bir stoper, bir sağbek istiyorum!" Terim, transferde ilk etabın haftaya biteceğini söyledi...
Terim, yabancı golcünün dışında bir stoper, bir de sağ bek istiyor. Geçen sezon yaşadığı hayâl kırıklığı nedeniyle işini sağlama almak isteyen ve eksik bulduğu mevkiileri kaliteli yabancılarla emanet etmeyi düşünen Fatih Terim bu talebini yönetime de iletti. Ancak idareciler büyük bir maddi külfet altına girilecek olması nedeniyle sıkıntılı. Bu arada Inter’de forma giyen Kallon için bugün girişimlerini hızlandıracak olan Sarı-Kırmızılılar, Sierra Leoneli yıldıza teklif yapan Samdoria’yı ekarte etmek için uğraşacak.

Terim, önceki gün yöneticilerle biraraya geldi ve "Transfer çalışmalarının ilk faslı bir hafta içinde sonuçlanacak" dedi. Fransa, İtalya, İspanya ve Belçika'da bir çok futbolcuyla temasa geçtiklerini ifade eden Terim, "1 Temmuz'daki kampa en azından bir kaç yabancı transferle birlikte başlamak istiyorum" diye konuştu.

İspanya Ligi'nde yabancı futbolcu sayısının 4'e düşürüldüğünü bu nedenle pek çok futbolcunun serbest kalacağını ifade eden Fatih Terim, "Bu ülkeden oyuncu almak için 1 Temmuz'a kadar bekleyeceğiz. Ancak diğer irtibatta olduğumuz ülkelerdeki futbolcuların transferi bu hafta içinde kesinlik kazanacaktır" dedi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler