Beşiktaş hazırlıkları başladı!

 

Anadolu Ajansı
Beşiktaş hazırlıkları başladı!
Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'ndaki ilk maçında, dün gece Fransız rakibi Girondins De Bordeaux ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, hafta sonunda Beşiktaş ile yapacağı derbi karşılaşmasının hazırlıklarına, ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda, Girondins De Bordeaux karşılaşmasının ilk 11'inde sahaya çıkan futbolcular koşu yapmakla yetinirken, diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından 3 grup halinde yarım alanda çift kale maç yaptılar.

Sakatlıkları bulunan oyunculardan Ergün ve Tolga idmana katılmazlarken, Orhan ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı.

Galatasaray, yarın basına kapalı olarak gerçekleştireceği tek antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler