"Benim adım Batista..!"

 

"Benim adım Batista..!"
Yurtdışı kamplarındaki performansıyla tekrar göze giren Joa Batista, "Bir forma savaşı yaşanacaksa, bu mücadelede ben de varım" diyerek iddiasını ortaya koydu.

Galatasaray’ın takımdaki en deneyimli Brezilyalısı Joa Batista, sezon öncesi iddialı konuştu. Sezon bitimiyle birlikte ismi takasta kullanılacak futbolcular arasında geçen, hatta gönderilmesi bile gündeme gelen sambacı, "Bundan hiç rahatsızlık duymuyorum. Çok rahatım" ifadesini kullandı. Avusturya, Danimarka ve Almanya’da yapılan hazırlıklarda göze giren Batista, "Görüyorsunuz, hala Galatasaray’dayım" dedi.

Sarı-Kırmızılı ekibe vereceği hizmetlerin henüz bitmediğini ve geçen sezon yeterince verimli olamadığını kaydeden Brezilyalı, "Geçen sene sakatlığım nedeniyle çok şanssız bir sezon yaşadım. Devre arasında tam iyileştim derken, aynı sakatlık yeniden nüksetti. Bu yüzden bir türlü form tutamadım. Takımdan uzak kaldım. Maç eksiğim çoğaldı. Ligde kritik sınavlar oynanırken, ben takıma girebilecek düzeyde değildim" diye konuştu.
 
Şu an için kendisini bomba gibi hissettiğini sözlerine ekleyen Batista, şöyle devam etti: "Benim adım Batista. Beni tanıyanlar ne kadar mücadeleci olduğumu iyi bilir. Formamı geri almak için sonuna kadar çalışacağım. Takımda herkes birbirinden kaliteli. Eğer forma için bir savaş olacaksa, ben de bu savaşta varım. Taraftarımızın bana ‘Batista’ diye bağırmasını çok özledim. Umarım Olimpiyat Stadı’na gol atarak dönerim."



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler