"Beni takımla yalnız bırakın"
Bu kararın arkasında ise teknik direktör Karl Heinz Feldkamp var. Alman teknik adam sezon başında Polat ve idarecilerle yaptığı toplantıda, "Beni kesinlikle takımla yalnız bırakmanızı istiyorum. Kampta, antrenmanda ve soyunma odasında futbolcularımla baş başa kalmalıyım.
Başarı ancak böyle gelir, futbolcularım dışında kafa karıştıracak kimseyi Florya’da istemiyorum" diyerek tavrını ortaya koydu.
Florya kuralları
Bu sözler üzerine 2 hafta önce Hakan Şükür ve Lincoln’ün de cezalandırılmasına yol açan Florya Kuralları arasına "G.Saray Futbol Takımı soyunma odasına başkan ve yardımcısı da dahil hiçbir yönetici giremez. (Haldun Üstünel hariç) G.Saray Takım otobüsünde yönetim kurulu üyesi ve misafirler bulunamaz" da eklendi. Futbol Federasyonu da kırmızı akreditasyon kartı kontenjanı 7’ye düşürülünce G.Saray Futbol Şubesi Başkanı Adnan Polat, bu yetkiyi yönetimde yalnızca futbol şubesine bakan, oyuncularla hep bir arada olan Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin ile birlikte Pazarlama A.Ş’de görevli olan stat işlerinde başrolü oynayan idareciler için kullandı.
Listede Fatih Gökşen de futbol şubesinde aktif rol almadığı için yer almadı. Adnan Polat ve başkan Özhan Canaydın da Kalli ile aldıkları karara bağlı kalmak adına kendileri için çıkartılan kırmızı akreditasyon kartını iade etti.
G.Saray’da yalnızca Fatih Gökşen’in değil, bu yıl başkan Özhan Canaydın ve Adnan Polat’ın da soyunma odası ve koridorlara girme yetkisi bulunmuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!

Real Madrid'de mutlu son: Cucurella
























