"Beni başkalarıyla karıştırmayın"
Ribery'ye taş attı
Transferiyle ilgili iddialar konusunda da Tulun'un yüreğine su serpen Rigobert, "Beni hangi kulüplerin istediğini bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var, o da benim Galatasaray'da yola devam edeceğim" diye konuştu. Song, konuşmasının son bölümünde Franck Ribery'ye de taş atarak, "Ayrılmamı gerektirecek bir sorun yok. Beni başka futbolcularla karıştırmayın" ifadesini kullandığı öğrenildi.
Teklifleri iletecek
Tatilini tamamlayıp bugün İstanbul'a dönecek olan Stjepan Tomas'ın Cim Bom'la yola devam etmesi güçlü bir ihtimal. Sportif direktör Bülent Tulun'la masaya oturacak olan Hırvat futbolcunun, takımda kalmak istediğini ileteceği ve kendisine gelen transfer tekliflerini bildireceği öğrenildi. Savunma oyuncusunun iyi niyetli bu yaklaşımına, yönetim kanadının olumlu karşılık vereceği kaydedildi.
Sözleşmesi uzatılabilir
Yönetimin, Tomas'ın önümüzdeki sezon sona erecek opsiyonlu sözleşmesini üç yıl daha uzatma planı içerisinde olduğu belirtildi. İdarecilerin, sözleşmenin uzatılması halinde Hırvat futbolcunun aldığı ücrette bir miktar iyileştirme yapabilecekleri konuşuluyor. Tomas'ın, Bülent Tulun'un ardından, takımda kesinlikle kalmasını isteyen teknik direktör Eric Gerets'le de bir görüşme yapması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mikel Merino: "Koltuk değiştirmek hayatımı kurtarmış olabilir"

Chelsea'dan Reece James ameliyat oldu! Üç ay sahalardan uzak

Mourinho'nun çaresi yok: Arda Güler'i oynatmak zorunda!

Christian Ilzer: "Tesadüf değil"

Monaco, Konferans Ligi'ne galibiyetle başladı

Bayer Leverkusen'den Avrupa'da rahat galibiyet!

Milan'dan Avrupa'da 4 gollü siftah!

Jose Mourinho'dan Vinicius için tepki!

Scholes'tan MANU'ya eleştiri: "Bu stoperlerle olmaz"

Jordan Henderson, Premier Lig'de haftanın oyuncusu seçildi!
























