Zeljko Obradovic'ten Eurocup sözleri
Fenerbahçe koçu Obradovic ve takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, Eurocup'ı kazanmamızı değerlendirdi.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ve takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, Galatasaray'ın Eurocup'ı kazanmasını değerlendirdi.
Erteleme maçında Trabzonspor Medical Park'ı 95-77 yenmelerinin ardından konuşan Obradovic; "Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Eurocup'taki en büyük takım olduklarını gösterdiler ve hak ederek kupayı kazandılar. Seneye Euroleague'de olacaklar. Çok büyük bir sonuç. Ergin Ataman'a Final Four için başarı dileği için de teşekkür ediyorum." sözlerini kullandı.
MAHMUTOĞLU: "GALATASARAY'A TEŞEKKÜRLER"
Obradovic'in ardından söz alan Melih Mahmutoğlu ise; "Galatasaray'ı tebrik ediyoruz. Önemli bir kupa aldılar. Biz de inşallah Euroleague'i, Avrupa'daki en önemli kupayı ülkeye getiririz. Final Four için başarı dilekleri için Galatasaray'a teşekkür ediyoruz." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!

Dortmund terlemeden kazandı

Leipzig, tek golle 3 puanı aldı!

Hoffenheim, Berlin'de 3 puanı aldı!

Getafe, Real Oviedo'yu ilk yarıda geçti

Zubimendi yıldızlaştı, Arsenal rahat kazandı!
