Transfer açıklandı! ABD'den...
Sakatlığından dolayı Nenad Krstic ile yollarını ayıran Galatasaray Odeabank, pivot bölgesini Tibor Pleiss ile takviye etti.
Yeni sezonda Euroleague'de mücadele edecek olan Galatasaray Odeabank'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken planları alt üst eden bir gelişme yaşandı ve Nenad Krstic sakatlığı nedeniyle aktif basketbol hayatına son verdiğini açıkladı.
Galatasaray yönetimi, bu gelişmenin ardından Coach Ergin Ataman ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
Galatasaray tecrübeli antrenörün verdiği isimlerden Alman oyuncu Tibor Pleiss ile anlaşmaya vardı. 2.21'lik boyu ile pivot bölgesinde oldukça etkili olan 26 yaşındaki oyuncu, Köln 99'ers, Brose Baskets, Caja Laboral, Barcelona Regal ve Utah Jazz takımlarında forma giydi.
Yeni sezonda herhangi bir takımla anlaşma yapmayan Pleiss, free agent pozisyonunda bulunuyordu.
Tecrübeli oyuncu artık yeni sezon Galatasaray forması giyecek. Sarı Kırmızılı kulüp, Tibor Pleiss ile yapılan anlaşmanın 1 yıllık olduğunu belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lamine Yamal'dan Lemina sorusuna dikkat çeken tepki

Rodri: "Hayatımda böyle bir şey görmedim"

Pedri'den RAMS Park atmosferine övgü!

Arsenal, Lille'i ikinci yarıda yıktı!

Galatasaray - Barcelona maçının adamı Lamine Yamal!

Ruben Dias: "Kazanmamızdan hoşlanmıyorlar"

Laporta: "İstanbul harika ama bu stadyum cehennem!"

Getafe, Dani Carvajal'i açıkladı

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Arsenal antrenmanında iki sakatlık! Arteta'dan esprili yanıt



























