Tazminat ödemeye mahkum edildi!
FIBA, David Hawkins'in Galatasaray'a faizlerle birlikte yaklaşık 150 bin dolar ödemesine karar verdi.
Milliyet

Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), Galatasaray ile David Hawkins'in karşılıklı başvurularını inceledi ve David Hawkins'in Galatasaray'a faizlerle birlikte yaklaşık 150 bin dolar ödemesine karar verdi.
Basketfaul'ün haberine göre Galatasaray, doping tespit edilen David Hawkins'ten, onun yerine transfer edilen Manuchar Markoshvili için ödenen bonservis ücretini istedi. David Hawkins ise o olaya kadar kendisine yapılan eksik ödemeler için FIBA'ya başvurdu.
FIBA dosyayı inceledikten sonra David Hawkins'in Galatasaray'a 424 bin dolar ve gecikme faizi, Galatasaray'ın da David Hawkins'e 281 bin dolar ödemesini kararlaştırdı. Buna göre David Hawkins, Galatasaray'a 150 bin dolar civarında bir ödeme yapmak durumunda kaldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!

Tottenham, orta sahasını Bayern Münih'te buldu

10 gollü çılgın maçta kazanan Barcelona!

Isak'ın Liverpool ısrarı sürüyor

Juventus'tan Douglas Luiz kararı!

Arsenal'in Henry ve Aubameyang sonrası yeni 14 numarası Gyökeres

Türkiye ile anılmıştı, artık Sunderland'te

Real Madrid'de 10 numara kararı!

Thomas Müller, Vancouver Whitecaps'a transfer oluyor
