Sırbistan'da Ultraslan bayrağı yakıldı!
Kızılyıldızlı Sırp taraftar Marko Ivkovic'in İstanbul'da ölmesinin ardından, Sırbistan'daki taraftar grupları protestolarına devam ediyor.
Webaslan Dış Haberler
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Kızılyıldızlı Sırp taraftar Marko Ivkovic'in İstanbul'da ölmesinin ardından, Sırbistan'daki taraftar grupları protestolarına devam ediyor.
Birçok taraftar grubu Kızılyıldız'ın taraftar grubu Delije Sever'e desteklerini iletirken, Kızılyıldız'ın en büyük rakibi Partizan'ın taraftar grubu da Ultraslan bayrağı yakarak protestosunu gösterdi. Grorabi taraftar grubu, stadyumlarının Humkoj denilen tribününde Ultraslan bayrağı yakarak desteklerini gösterdiler.
Sırp haber kaynaklarında yer alan söylentilere göre, yakılan Ultraslan bayrağını CSKA Moskovalı taraftarlar ele geçirdi ve bu olay için Partizanlılar'a verdi.
İşte olayın fotoğrafları;
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'ten Neuer için yalanlama!

Roma'da Ranieri'nin görevine son verildi

Vincent Kompany: "Bu eleştiriler doğru değil"

Manchester City'de hedef Enzo Fernandez

İtalyan futbolunda yeni skandal: fuhuş

Premier Lig'de hoca kıyımı!

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi























