Sırbistan'da Ultraslan bayrağı yakıldı!
Kızılyıldızlı Sırp taraftar Marko Ivkovic'in İstanbul'da ölmesinin ardından, Sırbistan'daki taraftar grupları protestolarına devam ediyor.
Webaslan Dış Haberler

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Kızılyıldızlı Sırp taraftar Marko Ivkovic'in İstanbul'da ölmesinin ardından, Sırbistan'daki taraftar grupları protestolarına devam ediyor.
Birçok taraftar grubu Kızılyıldız'ın taraftar grubu Delije Sever'e desteklerini iletirken, Kızılyıldız'ın en büyük rakibi Partizan'ın taraftar grubu da Ultraslan bayrağı yakarak protestosunu gösterdi. Grorabi taraftar grubu, stadyumlarının Humkoj denilen tribününde Ultraslan bayrağı yakarak desteklerini gösterdiler.
Sırp haber kaynaklarında yer alan söylentilere göre, yakılan Ultraslan bayrağını CSKA Moskovalı taraftarlar ele geçirdi ve bu olay için Partizanlılar'a verdi.
İşte olayın fotoğrafları;
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Rodrygo'dan Tottenham'a ret!

La Liga'da teknik direktörlere "VAR incelemesi talep etme" hakkı

Marsilya'da mutlu son: Igor Paixao

Tagliafico, Lyon'da kalıyor!

Feyenoord'lu Paixo için transfer yarışı!

Vincius JR, Mbappe ile eşit ücret istiyor

Al Nassr, Marc Cucurella için devreye girdi!

Luis Diaz, Bayern Münih yolunda!

Al Nassr'dan Antony teması

Miralem Pjanic: "Kenan büyük işler başaracak"
