Savan Zorlu yaz kampımızı ziyaret etti!
Galatasaray Spor Kulübü Spor Okulları’nın organize ettiği Bodrum Basketbol Yaz Kampı’nda önemli bir misafiri ağırladı.
Galatasaray Spor Kulübü Spor Okulları’nın organize ettiği Bodrum Basketbol Yaz Kampı’nın önemli bir misafiri vardı.
Galatasaray altyapı takımları ile defalarca Türkiye Şampiyonlukları yaşayan. A takım kadrosunda da yer alıp başarılarını devam ettiren, Basketbol Takımımız Menajerliğini de yıllarca sürdüren değerli üyemiz Savan Zorlu kampta sporculara sürpriz bir ziyarette bulundu.
Antrenmanı izleyen Zorlu, sporcular ile sohbet etti ve Galatasaray’ı, Galatasaraylılığı anlattı. Şu anda Galatasaray forması giyen yaşayan en yaşlı 3. sporcu olduğunu belirten Zorlu geçmiş yıllardaki imkanları dile getirirken şu andaki genç sporcuların ne kadar şanslı olduğunu da belirtti. Eğitimin önemini de dile getiren Zorlu, basketbolcu olma hedefi olan sporcuların eğitimlerini de en iyi şekilde sürdürmeleri gerektiğini dile getirdi.
Spor Okulları Koordinatörü Turgut Paşalı ve Kamp Baş Antrenörü Kemal Bursalı ile de sohbet eden Zorlu memnuniyetini dile getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Athletic Bilbao'da Edin Terzic dönemi

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"

Calum McFarlane: "Artık tepki verme zamanı!"

Vitor Pereira: "Çalıştığım en iyi gruplardan biri"

Joao Pedro: "Sorun teknik direktör değil"

Nottingham Forest, deplasmanda Chelsea'yi dağıttı!


























