"Şans yanımızda değildi"
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman Maccabi Tel Aviv mücadelesi sonrası açıklamalarda bulundu.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, "Takım olarak olağanüstü bir mücadele sergiledik ama bazen kazanmak için şansın da sizin yanınızda olması lazım" dedi.
Karşılaşmanın ilk devresinde Malik Hairston'un sakatlanmasının takım savunmasını etkilediğinden bahseden deneyimli antrenör, "Maçın ilk devresinde Malik Hairston'un sakatlanması ve ikinci devre hiç oynayamaması, savunma kurgumuzu bozdu. Furkan'ın yokluğu ciddi bir sıkıntıydı. Buna bir de en iyi savunmacılarımızdan birinin eklenmesi hem takımın savunma stratejisini bozdu hem de rotasyonda ciddi bir sıkıntı oluşturdu" ifadelerini kullandı.
Ergin Ataman, Maccabi Electra'nın uzun oyuncularını iyi durdurmalarına rağmen kısa oyuncuları Hickman ve Ohayon'un savunmalarını deldiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
"Normalde 74 ortalamayla oynayan Maccabi Electra, bugün 90 sayıları buldu. Normalde yüzde 30'la dış atış sokan rakibimiz, bugün yüzde 50'yle oynadı. Maçın sonunda da direncimizi kaybettik. Aslında 37 dakika kontrol ettiğimiz oyunu 3 dakika içinde kaybettik. 'Top 16' böyle zorlu geçecek. Özellikle Furkan ve Hairston'un takıma katılmasıyla iyi işler yapabileceğimizi gördük. Çok şanssız bir akşamdı. Tam kadro olsaydık kesinlikle Maccabi Electra'yı yenebileceğimizi düşünüyorum."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Saka'dan Yamal'a büyük övgü!

Carlo Ancelotti'den veda sorusuna cevap

Dünyanın en kısa deplasmanı: 46 yıl sonra geri döndüler

Rayo Vallecano, 4 maç sonra kazandı!

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!
