Potada yeni sponsor belli gibi
Galatasaray'ın Euroleague yükselmesi sarı kırmızılı camiayı fazlasıyla mutlu kılarken, Oktay Mahmuti'nin öğrencilerinin elit lige yükselmesiyle birlikte sponsor sorunu da çözülmüş oldu.
DHA

Galatasaray ile Medical Park arasında yaşanan sponsorluk krizi, kesin olarak çözüme ulaşırken, kulüp yapısı içerisinde sponsor olacak branş el değiştirmiş oldu. Sarı-kırmızılı yönetici Adnan Öztürk ile Medical Park arasında yapılan görüşmeler sonrasında Medical Park, kadın basketbol ve kadın voleybol takımlarının sponsorluğundan çekilip, Euroleague'e yükselen erkek basketbol takımının sponsoru olacak.
Önümüzdeki günlerde resmen açıklanması beklenen sponsorluk anlaşmasına göre Medical Park, 3 yıl süre ile Galatasaray Basketbol Takımı'nın ana sponsoru olacak. Böylece takımın ismi Galatasaray Medical Park olarak değişecek. Medical Park 3 yıl süre ile Galatasaray Basketbol Takımı'na yılda 5 milyon dolar destek sağlayacak.
Erkek Basketbol Takımı, Euroleauge'e girdikten sonra sponsor desteğiyle sıkıntılarını aşarken, kadın basketbol ve voleybol takımı sponsorsuz kalmış oldu. Sarı kırmızılı yöneticilerin bu gelişme sonrasında kadın voleybol ve basketbol takımlarına yeni sponsor bulmak için görüşmelere başladığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"
