Pistiolis: "İşte bizim karakterimiz bu"
Galatasaray Nef Başantrenörü Andreas Pistiolis, Legia Varşova galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasaray Nef Başantrenörü Andreas Pistiolis, Basketbol Şampiyonlar Ligi'ndeki Legia Varşova galibiyetinin ardından Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.
Son çeyrekteki oynadıkları müthiş oyunun altını çizen Pistiolis, "Çok yönlü bir takım kurmak için çalışıyoruz. Hücumda elimizden geldiğince iyi olmaya çalışıyoruz; ancak savunma takımımızın ana karakteri." dedi.
Yunan başantrenör, "İlk yarıda defansif olarak istediklerimizi yapamadık ve 46 sayı yememiz kabul edilebilir değildi. Son çeyrekte 23-8'lik üstünlük kurduk. Takım olarak ulaşmak istediğimiz seviye bu." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı

Maurizio Sarri'nin yeni adresini duyurdular!

İngiltere sokaklarında Türk bayrakları dalgalanıyor!

Ousmane Dembele'den Luis Enrique'ye övgü


























