Özyer: "Benim düşüncem..."
Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Galatasaray Liv Hospital'ın THY Avrupa Ligi'nde yarın Laboral Kutxa'ya karşı deplasmanda yapacağı maçın önemli olduğunu kaydetti
Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Galatasaray Liv Hospital'ın THY Avrupa Ligi'nde yarın Laboral Kutxa'ya karşı deplasmanda yapacağı maçın önemli olduğunu söyledi.
Murat Özyer, yaptığı açıklamada, THY Avrupa Ligi'nde takımların sezona ısınmaya ve adapte olmaya çalıştığı bir dönemden geçtiklerini belirterek, "Bu dönemde kazanılacak her deplasman maçının, bizi son 16 etabına yaklaştıracak büyük bir adım olacağını düşüanüyoruz. Yarın Laboral Kutxa ile yapacağımız müsabakanın da bu anlamda önemi büyük" dedi.
Şu anda takımlarından maksimum verimi alabilmek için çalıştıklarının altını çizen Özyer, "Henüz tam takım olarak sahaya çıkma şansımız olmadı. Fakat sezonun başlamasıyla beraber, kazanılması gereken maçlar var. Benim düşüncem, kasım ayının ikinci yarısında gerçek performansımızı gösterebilecek duruma geliriz. Şu an için diğer rakiplerin neler yaptığına çok konsantre olmuyoruz. Önceliğimiz, kendi sistemimizin ve takım birlikteliğimizin oturması" değerlendirmesinde bulundu.
Özyer, tedavisi süren Martynas Pocius'un Laboral Kutxa maçında takımla birlikte olmayacağını, sakatlıkları düzelen Ender Arslan, Kerem Gönlüm ve hafta için gıda zehirlenmesi geçiren Ian Vougioukas'ın ise kadroda yer aldıklarını belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'den iki transfer hazırlığı

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Sacha Boey için yeniden ayrılık mesajı!

Hollanda Süper Kupası 17 yıl sonra AZ Alkmaar'ın

Randal Kolo Muani resmen Juventus'ta

Mika Godts'un menajerinden PSG açıklaması

Roma, Konstantinos Koulierakis'i kadrosuna kattı

Juventus'tan Kerim Alajbegovic'e beş yıllık imza

Hansi Flick: "Rashford'u özleyeceğim"

Manchester United'da hedef Myles Lewis-Skelly
























