Nice zafer dolu yıllara...
Galatasaray Basketbol Takımı'nı tekrar ayağa kaldıran ve hem yurt içinde hem yurtdışında ses getiren bir takım yaratan Oktay Mahmuti doğum gününü kutluyor.

1 Haziran 2010'da Galatasaray'ın başına geldiği zaman türlü sıkıntılar ile uğraşan ve bir önceki sezonu küme düşme potasında bitirmiş olan Galatasaray Basketbol Takımı'nı bu kadar çabuk ayağa kaldırmasını kimse beklemiyordu. Ama o yaptı. Takımın başına geçtiği ilk sezonda sarı-kırmızılı ekibe yıllar sonra lig finali oynatan Mahmuti, bu sezonla birlikte çıtayı biraz daha yükseltti.
Sezon başında oynanan THY Euroleague elemelerinde ev sahibi takımı eleyerek Euroleague vizesi alan Mahmuti'nin öğrencileri, sezon öncesi oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali'nde de Fenerbahçe'yi devirerek kupayı müzelerine götürdü.
Yetmedi... Tarihinde ilk kez katıldığı Euroleague'de Oktay Mahmuti önderliğindeki Galatasaray Medical Park, ilk gruptan çıkmayı başardı. Yetmedi... Top 16 turunda önce turnuvada son 6 senedir çeyrek finale kalan Olympiakos'u devirdi sonra basketbolun Barcelona'sı CSKA Moskova'yı mağlubiyetle tanıştırdı. O da yetmedi Anadolu Efes'i ezdi geçti.
Galatasaray taraftarı da kendilerine bu güzellikleri yaşatan insanı unutmadı. Sarı kırmızılı taraftarlar mikro blog sitesi Twitter üzerinden organize olarak başarılı teknik adamın doğum gününü kutlamaya başladı.
Biz de Webaslan ailesi olarak bize nice mutluluklar yaşatan Oktay Mahmuti'nin doğum gününü kutluyoruz.
Yaşattığın ve yaşatacağın nice zaferler için;
TEŞEKKÜRLER POTANIN MOURİNHO'SU! İYİ Kİ DOĞDUN!
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Christian Romero, Tottenham ile sözleşme uzattı

Marsilya'da gerginlik: Rabiot ve Rowe kadro dışı!

Roma, Bailey için anlaştı!

Napoli'den Hojlund hamlesi

Kenan Yıldız'dan Juventus'a mesaj!

Inter'den 50 milyon euro'ya ret!

Juventus'tan Locatelli için gelen teklife ret!

Xabi Alonso'dan Rodrygo açıklaması

Nottingham Forest, Kalimuendo'yu transfer etti

Avrupa'da Lig maratonu başladı
