Mustafa Cengiz: "Bin atlı dev orduyu yendik"
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basketbolda Fenerbahçe galibiyeti sonrası konuştu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basketbolda Fenerbahçe Beko'yu 84-71 yendikleri maçla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Galibiyetle ilgili konuşan Mustafa Cengiz, "Aslında 'Bin atlı dev bir orduyu yendik' diye başlardım ama bugün tarihi bir ana tanıklık ettik. Seyirciler, basketbol tarihimizdeki önemli bir ana şahit oldu. İnancın, armaya olan sevginin ve mücadele ruhunun, maddi güce olan zaferidir. Bu camia olmanın tespitidir. Buraya gelenler ve televizyon başında izleyenler, ruhlarıyla birlikte buna şahitlik etti." dedi.
Açıklamalarına devam eden Mustafa Cengiz "30 kat daha pahalı olan, tek mağlubiyet almış rakibimizi inançla yendik. Galatasaray camiasına armağan olsun. Voleybolda da bizden 10 kat güçlü bir takıma son saniyede yenildik. Harikalar yaratıyorlar. Galatasaray bir futbol kulübü değil, spor kulübü. Teknik kadrolar ve yönetici arkadaşlarımızın ölümüne mücadelesiyle devam ediyoruz." diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"
