Mahmuti'nin haklı gururu
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nın Euroleague'e katılmasındaki en büyük pay sahiplerinden baş antrenör Oktay Mahmuti, Rytas maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Webaslan.com

Takımımızı antrenörlüğünün ilk yılında Beko Basketbol Ligi finaline ve ikinci yılının başında Euroleague organizasyonuna çıkarma başarısı gösteren Mahmuti "Maça akıllıca başladık ancak ilk çeyreğin son iki dakikası boyunca çok kötüydük. Sonra, yeterli gözüken bir avantaj yakaladık ama bitime doğru Rytas üçlükler buldu. Bu maçı kazanmak için hazırdık ve büyük bir geleneği olan güçlü bir takıma karşı kazanmak çok önemlidir. Oyunun kontrolünü ele aldık, bu salonda zor olsa da. Çünkü taraftarlar basketbolu gerçekten iyi biliyor. Savunma anahtardı." diyerek maçın kilit noktalarına değindi.
Deneyimli antrenör sözlerinin sonunda, bir süre zaferin keyfini çıkartacağını ve daha sonra Euroleague hakkında düşünmeye başlayacağını belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid kazandı!

Kenan 2 asistle yıldızlaştı, Juventus galibiyetle başladı!

Atalanta, lige bir puanla başladı!

Nico Paz parladı, Como üç puanla başladı!

Hamburg, Bundesliga'ya puanla döndü!

Manchester United, galibiyetle tanışamadı!

Osasuna, 10 kişi Valencia'yı rahat geçti

Altay Bayındır'dan Premier Lig'de bir ilk!

Rennes'den deplasmanda ağır mağlubiyet!

Roma'da Lorenzo Pellegrini ile ayrılık kararı!
