Kızlar lige galibiyetle başladı
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin ilk haftasında İstanbul’da konuk ettiği Adana Botaş’ı 66-53 yenen Galatasaray Odeabank, sezona galibiyetle başladı.

Ligin ilk haftasında İstanbul’da konuk ettiği Adana Botaş’ı 66-53 yenen Galatasaray Odeabank, sezona galibiyetle başladı.
Mücadelenin ilk periyoduna iki takım da sert savunma ile başladı. Düşük yüzdelerle oynanan ilk çeyreğin sonunda Galatasaray Odeabank 12-9 skor üstünlüğü sağladı.
İkinci periyotta da sert savunmalar devam etti. Botaş Michelle Snow ile etkili olurken Galatasaray pota altı oyuncularından bulduğu sayılarla bu çeyreği de 26-23 önde kapattı.
Üçüncü çeyreğin başında Alba Torrens ve Nevriye Yılmaz’ın etkili oyunuyla 15-0’lık bir seri yakalayan Galatasaray Odeabank, bu çeyreği de 50-35 önde kapattı.
Son çeyrekte Botaş farkı kapatmaya çalışsa da başarılı olamadı ve Galatasaray Odeabank karşılaşmayı 66-53 kazanmayı başardı. Galatasaray Odeabank’ta Shavonte Zellous ve Nevriye Yılmaz galibiyetin mimarı olurken, Botaş adına Michelle Snow 20 sayı 16 ribaund ile oynadı.
Salon: Abdi İpekçi
Hakemler: İbrahim Altıntaş, Ahmet Sırtmaç, Atakan Adak
Galatasaray Odeabank: Zellous 11, Işıl Alben 5, Bahar Çağlar 7, Torrens 15, Nevriye Yılmaz 16, Ble, Bone 8, Şebnem Kimyacıoğlu 2, Esra Şencebe 2
Adana BOTAŞ: Viana 3, Esra Erden Atacan 6, Bahar Öztürk 15, Vajda 9, Snow 20, Pelin Derya Bilgiç, Elif Emirtekin, Tilbe Şenyürek
1. Periyot: 12-9
Devre: 26-23
3. Periyot: 50-35
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Szczesny ile nikah tazeledi!

Elanga'nın yeni adresi: Newcastle United

Endrick'e Avrupa'dan talipler var

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios

Luka Modric, ağustosta Milan kadrosuna katılacak

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak
