Kizer savunmasında eksik belge
Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın Lynetta Kizer savunmasını eksik buldu, eksik belgelerin tamamlanması istendi.
DHA

Türkiye Basketbol Federasyonu, Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın oyuncusu Lynetta Kizer'ın ligde 28 Kasım Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe maçında forma giymesi üzerine sarı-kırmızılı takımı hükmen yenik saymıştı.
Galatasaray'ın yaptığı itiraz üzerine konu Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu'nca görüşüldü. Yapılan görüşmenin ardından sarı-kırmızılı takımın belgelerinde eksiklik bulundu ve bunların giderilmesi için dosya geri gönderildi.
Sarı-kırmızılı takımın futbol şubesinde de Kevin Grosskreutz transferinde yaşanan belge sorunu nedeniyle oyuncunun lisansı çıkartılamamış ve Ocak ayında kadar forma giyme hakkı elde edememişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!
