Işıl Alben vedaya hazırlanıyor
Galatasaray Odeabank kaptanı Işıl Alben, sarı-kırmızılı kulübe veda etmeye hazırlanıyor.
Webaslan.com

Galatasaray Odeabank kaptanı Işıl Alben, sarı-kırmızılı kulübe veda etmeye hazırlanıyor. Galatasaray'ın Eurolegue ve lig şampiyonluğunda büyük bir katkısı olan Işıl Alben, sezon sonunda büyük bir ihtimalle takımda olmayacağını ifade etti.
İŞTE IŞIL'IN SON RÖPORTAJI; "AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAİR..."
İŞTE IŞIL'IN SON RÖPORTAJI; "AYRILIKLAR DA SEVDAYA DAİR..."
Sarı-kırmızılı taraftarların düzenlediği bir organizasyona katılan Işıl, yaptığı konuşmada sarı-kırmızılı formaya veda edercesine açıklamalar yaparken; taraftarların 'kal bu sene' tezahüratı karşısında duygu dolu anlar yaşadı.
Öte yandan Galatasaray Basketbol Şubesi Koodrinatörü Murat Özyer, sosyal medyadan bir açıklama yaptı ve "12 Mayıs pazartesi başkanımız ile beraber çalışmalarımız başlayacak12 Mayıs pazartesi başkanımız ile beraber çalışmalarımız başlayacak. Görüşmeler Işıl ile başlayacak" sözleri ile yeni bir sözleşme hazırlğında olduklarını belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United, San Mames'te final ateşini yaktı!

Chelsea, Konferans Ligi'nde finale çok yakın!

Thierry Henry'den deplasman golü tepkisi!

Real Madrid TV'den hakem atamasına tepki!

İtalya'daki soruşturmada Hakan Çalhanoğlu'na ceza!

Barcelona'da Kounde, 3 hafta yok!

Maurizio Sarri, Milan'a imza atabilir!

Jamie Carragher: "Yamal, aynı Messi gibi!"

Sandro Tonali, Newcastle'da kalmak istiyor

Francesco Farioli'den Roma'ya ret!
